Post by norneubuwindbel on Mar 16, 2022 18:39:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Эрудит с Друзьями ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Эрудит с Друзьями IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty na nekonečné zlato ▞▞▞
▞▞▞ Эрудит с Друзьями 2022 version ▞▞▞
Nevidíte úroveň súpera a vo všeobecnosti porovnávate úspechy. Za hru nedostávate bonus, pretože. je nemožné zdieľať výsledok v sociálnej. siete. Veľmi to zamrzne a spomalí. Ale som veľmi rád, že sa táto hra objavila aj pre Samsung a nielen pre iPhone.
Môžete hrať s viacerými hráčmi?
Strašné
Hra začala často prepočítavať posledný ťah, čo vedie k prehrám vo vyhratých hrách!
Hra sa mi na telefóne vôbec neotvorí. A manžel nevidí písmená nižšie. Nedá sa hrať!!!
Ťažkosti nastali pred časom. Prestali prichádzať upozornenia na ťahy protivníkov. Neustále vyskakuje chybové okno a musíte ísť do hry znova. Visí. Na druhý deň sa nemôžem prihlásiť, píše, že chyba. Smutný. Miloval túto hru.
Už minimálne týždeň nič nefunguje
Dobrý deň, prosím, pridajte viac slov, hľadám slová na internete, ale v hre nie sú také slová, toto nestačí, takže všetko je super
Nefunguje na Androide
Videoreklamy FUCKING, teraz z nejakého dôvodu nie sú blokované adblockerom. Verziu bez reklám si nemôžete kúpiť za pár dolárov, existuje iba predplatné. A teraz je autorizácia cez facebook mŕtva! Upraviť: Teraz vo všeobecnosti zlyhá pri spustení. Edit2: pomohlo to zbúrať dáta. Preinštalovanie pomohlo.
Learn German Language visually Obrazovanje yhne
Je to zábavná a poučná skúsenosť
Эрудит с Друзьями Papan cah
Prečo sú uvedené všetky možnosti $ v cudzom jazyku?
zlá hra
Po aktualizácii zmizli všetky štatistiky a zmizli aj aktívne hry. Existuje veľa podobných závad (android, rôzne modely). A „špeciálna ponuka“ na nákup predplatného za 1,00 rubľov vás po kliknutí pošle na stránku s možnosťou zaplatiť iba 229 rubľov. - ako to vôbec je? (k dispozícii sú snímky obrazovky)
Krátko po aktualizácii padli všetky štatistiky. No dobre. Ale teraz mi to nedovolí vstúpiť do hry, vyhodí von
Nie pekné.... OBŤAŽNÉ, pretože som na to musel minúť 18,45 mb Ale musím hodnotiť, pretože môj strýko je Rus
Chlapi, nikto nespomenul cenu.. Predplatné na rok 7 babiek?? Nekupujte hru, ale predplatné! WWF hrám dlhé roky, je to ekvivalent erudovaného v angličtine, úžasná hra, vybrúsená, výborná slovná zásoba. Nákup hry je lacnejší ako vaše predplatné.
Nedá sa pripojiť
Spustené iba raz hneď po inštalácii. Potom to nejde ďalej ako inicializácia, spadne.
Možno to niekomu pomôže, ako mne: kým som nevypol zvuk v nastaveniach, hra sa vôbec nehýbala - visela, padala atď OS: Android
Hru nie je možné otvoriť. Pri pokuse o otvorenie okna sa zrúti! Predtým fungoval perfektne. Odinštalovaný a potom znova nainštalovaný. Nič nepomáha!
Divoké množstvo zastaraných slov, mien a iných vecí, ktoré sú v slovníku, ale neexistujú slová, ako napríklad Tóra a Korán, zatiaľ čo Biblia áno. Neexistuje spôsob, ako odoslať slovo na schválenie prostredníctvom aplikácie.
Hra je úžasná. Niekedy po presune musíte sledovať reklamy. V bežných režimoch neprekáža. Ale v režime časovky už máte minútu na zloženie slova a po zhliadnutí reklamy niekedy zostáva len 30 sekúnd. Možno by ste mali odstrániť reklamy z tohto režimu?!
nebolo v angličtine
Ale prosím, pridajte režim offline pre jedného hráča proti ai
Svinstvo, problém s pripojením
Veľmi sa mi páči táto hra, pretože teraz môžem hrať Scrabble so svojou babičkou a tiež som sa v tejto hre naučil veľa slov!!!
Žerie veľa energie z batérie
Эрудит с Друзьями Stolové hry png
Prečo nemôžem prehrať zvyšné písmená na konci? Mám sa vzdať seba alebo skôr, ako začnem hrať...
Vynulujú ročné predplatné a nereagujú na požiadavku na službu. Podvodný program používaný na krádež finančných prostriedkov
Hra spadne pri používaní WiFi. Tiež nemôžem autorizovať cez Facebook. Opravte to, prosím
Nefunguje!
Prekrásne
milujem to.
Po poslednej aktualizácii hra padá... Teraz opravené. Skvelá hra!!
Nie som spokojný... Nerozumiem jazyku
Zábava
Nemôžem otvoriť hru. Pády hneď na začiatku.
Vo vedení sú nejaké nedostatky, ale celkovo sa mi páči. A vo všeobecnosti neexistujú žiadne alternatívy s podporou ruského jazyka
Ihneď po kliknutí na Enter hra spadne
Čo potrebuješ! Výborne.
Buďte opatrní pri nákupe doplnkov v tejto hre! Pred dvoma dňami som si zaplatil VIP predplatné na rok. Platba prebehla, ale predplatné nebolo aktivované. Tím podpory ignoruje moje požiadavky. Len škoda! ((((
Эрудит с Друзьями Društvene igre jxj
Nepoužiteľné pre toho, kto nečíta po rusky 🙄
Pridajte funkciu potvrdenia nápovedy, dôjde k náhodným dotykom
Эрудит с Друзьями Lövhə estd
Trieda!!!
Aplikácia prestala fungovať 05 10 21. Inicializácia zamrzne vo fáze 1 a potom sa aplikácia zatvorí
V slovníku je veľa nezrozumiteľných slov, príďte na to!