Post by norneubuwindbel on Mar 16, 2022 18:45:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paramount+ | Peak Streaming ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paramount+ | Peak Streaming IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара за више издржљивости ▞▞▞
▞▞▞ Paramount+ | Peak Streaming 2022 version ▞▞▞
Звук у зони сумрака почиње добро, а затим око 5 минута у свакој епизоди звук се гаси из видеа за око 5 секунди. Тотално уништава ужитак гледања. Тај програм је био главни разлог зашто сам добио Парамоунт Плус. Њихов онлајн контакт да им о томе кажу остао је без одговора. Близу отказивања. Очигледно би могли мање да брину о својим претплатницима или њиховом квалитету. Урадио то на свим платформама, Андроид, Фирестицк, Ксфинити тв, итд.
रूसी वाक्यांशों को जानें शिक्षा icx
Све док све ради савршено, апликација је у реду. Али ако покушате да премотате нешто уназад, сваки пут се греши из емисије. Такође не чува ваш напредак када се то догоди, тако да морате да почнете од почетка и премотате унапред до места где сте били... што доводи до тога да поново дође до грешке. Најбоље је да користите само претраживач, али он нема подршку за ултрашироке екране; поштански сандучић за 21:9 је тврдо кодиран у видео из неког разлога (проблем са сваким сервисом за стриминг).
Плаћам бесплатну месечну претплату. АЛИ из неког разлога могу да гледам само претплатничке емисије на року, а не на било ком другом уређају. Нисам сигуран зашто се моја претплата појављује само на једном уређају када је мој налог пријављен на 2 уређаја. Послао сам е-пошту пре 2 дана и чекам одговор. Даћу му 4 или 5 звездица ако се ово поправи
Ажурирање: на захтев ЦБС-а. Мој тачни проблем је што превише тампонује. Без обзира на то како сам повезан (нпр. ВиФи или мобилни подаци). Немој ме погрешно схватити. Нећу прекинути своје услуге. Само бих волео да могу да га гледам тако без свих пуферова.
Ако гледам серију и желим да видим све епизоде, апликација ме не враћа на страницу серије. Уместо тога, вратио сам се на почетну страницу и морам да тражим серије.
Искрено, не могу тражити много више, толико фудбалског садржаја за гледање. Апликација је добро организована и представљена. Једини проблем који се спомиње је да парамоунт/цбс понекад има проблема са звуком.
Сада је требало 90 минута за гледање 1/2 епизоде ББ славних. неће баферовати унапред када је паузиран. Гледајте 10 или 20 секунди пре него што поново мора да се баферује и 95% када се баферује, на крају добијем искачући прозор у коме се наводи да овај видео није доступан. Затим морам да прођем кроз цео процес одабира сезоне/епизоде. Једина добра ствар је што ће наставити да игра на месту на коме је стао. Не знам како су ове главобоље нешто што желим да платим само да бих гледао један програм.
Садржај је пристојан, али апликација је лоше дизајнирана. Изузетно споре и сталне грешке. Драго ми је што заправо не плаћам за ово јер је годину дана бесплатно са т мобиле. Више него вероватно да га неће задржати.
Неће ми дозволити да откажем претплату. Почео сам са 4,99 долара и видео да нема скоро ништа за гледање и само сам хтео да откажем да видим како функционише, а затим да испробам премиум. Не пушта ме напоље и начин на који кријеш пут до отказивања, закопан у ситан текст, требало би да те буде срамота....
Апликација је лака за коришћење и била ми је од велике помоћи да гледам све моје омиљене емисије из ЦБС породице мрежа. Али у последње време се појавио проблем да препозна када сам гледао емисију и држи је у ротацији следећег на листи за стално гледање. Они такође нису означени као гледани ако одете на ту страницу са детаљима о конкретним емисијама, тако да ће се и тамо појавити као емисија коју желите да погледате.
Понекад не ради као што је требало да морам неколико пута да деинсталирам и почнем изнова
Ова апликација се стално баферује без обзира да ли је у питању видео или додатак. А из читања рецензија, ово није грешка корисника или уређаја. Није важно са које везе или уређаја гледам, увек мора да се баферује више пута. Не би требало да ми треба цео сат за ручак да погледам 1 двадесетоминутну епизоду. Само реши проблем.
Број за издањем. Плаћање услуге за коју емисија каже да је укључена,,, није ту, онда нећу узети лозинку коју користим. Учитавање траје заувек, за коришћење претраге је потребно заувек. Превише споро. Спреман сам да се решим ове наводно сјајне услуге. Да није било неколико емисија које волим, ја бих!
Воли да стане усред свега што гледам и ПУНО чува, веома фрустрирајуће. Можда отказати. ☹
Навигација није прилагођена кориснику. Када гледам емисију, не постоји дугме за пречицу док гледам да бих прешао на листу свих епизода/сезона. Морам да изађем из епизоде емисије коју гледам, потражим емисију и ОНДА могу да погледам све сезоне, да пронађем тренутну у гледању или другу и онда да изаберем епизоду у потрази. Ово је посебно неугодно када се апликација не сећа последње епизоде коју сам гледао и аутоматски пусти једну 2 епизоде уназад.
Моја апликација је данас престала да ради на мом Самсунг ТВ-у и заиста сам разочаран. Пратио сам све предлоге о поновном инсталирању апликације, искључивању телевизора и рутера, поновном покретању телевизора и рутера, па сам чак назвао и сервисни број. После 30 минута на чекању одустао сам и прешао на другу услугу стриминга да гледам. Предлози на мрежи су били толико ограничени и нисам могао ни да покушам да то поправим преко апликације за самсунг телефон. Надам се да ће се ово поправити.
Волим овај канал и апликација заиста добро функционише. Нисам имао никаквих проблема од набавке апликације у новембру 2021.
Молимо вас да решите проблеме! Ова апликација је сјајна све док не почне да квари јако лоше и док се екран не угаси када се додаци репродукују.
Апликација на ТВ-у није радила 2 месеца или више. Преузео сам апликацију на свом телефону и емитујем је на ТВ-у ради одлично!
Глатко и интуитивно за тако нову апликацију. Једина негативна оцена је разноврсност садржаја која се полако побољшава. Надам се да ће ЦБС/Виацом укључити неке друге мрежне садржаје у Парамоунт кишобран, и да ће такође почети да има више научнофантастичних и трилерских емисија поред веома добрих софистицираних емисија које имају. Добијате све Сурвивор (једини ријалити шоу до кога ми је стало), а главни жреб свега су све Звездане стазе, укључујући нови Дисцовери и Пицард!
Paramount+ | Peak Streaming Szórakozás qick
Стално има грешака. Прелази на рекламу и након што сте гледали 90 секунди реклама, приказује код грешке и обавештење да покушате поново касније. Касније покушавам поново да наставим емисију, она почиње са 90 секунди реклама и након што заврше поново избацује код грешке! Током емисије се доста паузира. И ја имам овај проблем са ХБО апликацијом из неког разлога, али немам никаквих проблема са Нетфлик-ом, Хулу-ом, Сховтиме-ом, Старс-ом, Пеацоцк-ом, Дисцовери Плус-ом, Диснеи-ом Плус-ом, Приме Мовиес-ом
Превише огласа за плаћену претплату, имам БЕСПЛАТНЕ услуге апликације за стримовање и оне немају ни приближно толико огласа колико је најважније. функција пипа ради 1/2 времена много добрих емисија, огласи се обично натерају да одем у неку другу апликацију да гледам нешто без реклама или мање
Paramount+ | Peak Streaming Entertainment eejz
Укинули су листу коју су имали и која вас обавештава када је нова епизода доступна за серију коју гледате. Сваке недеље морате да копате да бисте запамтили шта гледате или да држите ТВ водич при руци. То је бол. Понекад нађем емисију коју гледам, а прошло је 3 недеље откако сам гледао. Већина људи више не гледа ТВ уживо, тако да је заиста тешко запамтити шта се дешава када само стриминг. Дао сам 3 звездице за градоначелника Кингстауна. Најбоља емисија од Реја Донована.
Једини разлог зашто сам се претплатио на ово је зато што су они једини који нуде фудбалске утакмице Серије А и Лиге шампиона. То је вероватно једна од најгорих апликација на које сам се претплатио. Уопште није прилагођен кориснику нити интуитиван. Квалитет слике није најбољи на моменте и делује скоро аналогно! Не бих препоручио никоме.
Ажурирање: чак и након што следите упутства са веб локације за решавање проблема, изгледа да се погоршава. Сада имам проблема са апликацијом на свом мобилном телефону, Киндле-у и још увек на свом Фире ТВ-у. Прилично је досадно. Заиста ми се свиђају емисије које се налазе у овој апликацији, међутим, не ради добро са мојим Фире ТВ-ом. Стално се смрзава или почиње изнова без разлога. Мој Фире ТВ је оно што највише користим за гледање својих емисија. Апликација ради одлично на мом мобилном телефону, па јој зато не дајем мање звездица.
Константно баферовање без обзира на сигнал. Заиста желим да задржим парамоунт плус, али чињеница да не могу да гледам на свом телефону је можда разлог зашто морам да откажем.
Интерфејс је добар, лак за навигацију. Ессентиал план има превише реклама у поређењу са другим сличним и конкурентним апликацијама. Блокови од 60 или 90 секунди, понекад у размаку од 5 минута. Проблем је фреквенција. То уништава програмирање! Добијам ову апликацију бесплатно као бежичну предност. Пристојан избор програмирања. Могу надоградити ако плаћам само разлику. У поређењу са осталима које имам као што је Дисцовери Плус, оставио бих га након бесплатног пробног периода. Далеко горе од телевизије уживо, а ја имам антену.
Волим филмове и емисије које нуде. Чини се да апликација ради лакше. Понекад представа почиње на другом месту од онога где сам ја био. Али повлачим се и онда се враћа на право место... &лт;3 ❤
Програми, серије, филмови изгледају сјајно.....стриминг није тако сјајан чак ни на вифи-у... Али када добро ради, волим га! Тамо сам нашао Џоа Кенду!
Ова апликација је одлична; Много уживам! Мој једини проблем је што не можете да премотате уназад да бисте видели догађај који сте пропустили ако гледате емисију уживо. Апликација Пеацоцк је решила тај проблем, па се надам да ће Парамоунт плус учинити исто. Али осим тога, ова апликација је одлична. Само захтев: да ли је могуће тражити од УЕФА-е да добије права на стриминг УЕФА женског првенства 2022. у Енглеској? Ценићу ако можете, али разумећу ако није могуће. Хвала и БОГ благослови.
Paramount+ | Peak Streaming Unterhaltung ltm
Сјајне емисије, али емисије које се отпремају касно и јако заостају ујутру када нису на Ви-Фи-ју
Руши се Самсунг паметни ТВ.. Апликација се руши кроз ТВ апликацију. Али добро функционише преко Амазон Приме. Амазон приме ми не дозвољава да се пријавим са налога који већ имам. Тмобиле-Спринт је преко својих услуга дао годину дана бесплатно.
Paramount+ | Peak Streaming გართობა jrq
Много побољшано! Пре неколико месеци апликација је била, благо речено, нестабилна. Програми би се прекинули или уопште не би могли да се репродукују. Опција за ТВ уживо уопште не би радила. Брзо напред до сада и каква је разлика. Моја супруга и ја посебно волимо доступне класичне серије и без проблема гледамо локалне вести и мрежне програме на телевизији уживо. Планирамо да будемо дугогодишњи клијенти и подстичемо све заинтересоване за стримовање програма да озбиљно размотре ПАРАМОУНТ.
ажурирање..... Бол у гузи ради добро, али морам да наставим да га деинсталирам и поново инсталирам да би прорадио, стално говори грешку па морам стално да деинсталирам /инсталирам Ажурирање 2/14 ЗАР НИСТЕ ЧУЈТЕ ШТА КАЖЕМ престаје да ради након што га затворим и морам да га деинсталирам и поново инсталирам, боли ме иначе је у реду зашто се ово дешава.. Претпостављам да ћу морати да вас зовем.. Уморан сам од деинсталирање и поновно инсталирање сваки пут када га користим
Најгора апликација икада пуштена у јавност. Увек је био спор и очигледно дизајниран посебно да фрустрира корисника, али се сада претворио у ништа осим у листу програмирања којој се уопште не може приступити. Без обзира шта одаберем да гледам, добијам једну од две поруке: „Упс!“ или „ГРЕШКА“. Купио сам га само да бих гледао 1883. Могу да живим без њега и одмах ћу га отказати.
Толико ствари које не разумем у вези са овим апликацијама које изгледају тако једноставне, али не могу да исправе! На пример, зашто не објавити на упадљивом месту дан у недељи када изађу нове епизоде за серију? Мислим, то је само здрав разум, зар не? Знам да имају дугме „обавести“, али желим да знам одмах. Такође, пошто сада категоришемо програме по раси, где су категорије „гласова“ Азијата, Нордијских, Индијанаца, Хаваја итд.?
Волим апликацију. Међутим, претплатио сам се на Парамоунт Плус очекујући да ћу моћи да гледам Маде фор ТВ емисије дан након што су биле емитоване, могао сам да их гледам бесплатно. Већину времена су то 2 или 3 дана у неким емисијама пре него што могу да их гледам следећег дана. Прошао сам преко Амазона да бих добио приступ Парамоунт Плус. Не знам да ли то успорава бесплатне комерцијалне емисије или не.
Обожавам апликацију Парамоунт посебно па могу да гледам 1883. Гледам и друге ствари тамо, волео бих да је подесе тако да имате различите ере као што су 1980-те 1990-те 2000-те 1920-те тако да не морате да гледате сваки филм или не морате да тражите свој филм, можете једноставно да одете у еру и Бам скоро сви ваши филмови које бисте желели да гледате су тамо. Само идеја да неко може да уради ово негде са апликацијом.
Paramount+ | Peak Streaming Entertainment ofja
Најгора апликација за стримовање – није важно на ком уређају стримујете и нема везе са интернет везом, баферовање је ужасно, никада не препознаје последње одгледане епизоде, репродукује оно што сте већ гледали. Мора да пређе дуг пут да би се могао поредити са другим апликацијама за стриминг. Надајући се да ће то схватити или ће пустити Нетфлик-у да врати емисије, где их је било пријатно гледати без сталних проблема.
Веома разочаран не могу да га покренем на мом ТВ-у, стално га закључава док све моје друге апликације раде добро Покушао сам да је деинсталирам и поново инсталирам, али на мом телефону ради добро
Не учитава емисије у току са главног екрана. Морам да уђем у траку за претрагу и пронађем емисију, а затим притиснем плаи. Ако притиснете на предњем екрану, наставите да гледате, добићете точак смрти.
Не разумем зашто не могу да видим ову апликацију испод мојих претплата. Покушао сам да уђем и променим начин плаћања и да се вртим у круг. Покушаћу још једном и ако и даље не успије, отказаћу.
Свиђа вам се садржај, али се пречесто бафери. Покретање везе од 1ТБ и једина апликација коју користим има овај проблем. Неке епизоде ће се баферовати сваких 5-10 секунди. Волео бих да се ово реши
Купио сам за приступ локалним вестима. Открио сам да такође волим да гледам ТВ. Уживам у апликацији 90% времена, али с времена на време финансирам је грешком. Приликом гледања емисије изгледа да има проблема да задржи своје место ако станеш и вратиш се касније, понекад чак направи резервну копију једне или више епизода. Понекад усред емисије трепери код грешке да емисија није доступна и морам да поново покренем емисију , понекад више пута.Вероватно због спорог интернета, али други сервиси за стриминг то не раде.
Стално ме обрушава док гледам емисије. Осим тога, наставља да се баферује када имам довољно мобилних услуга. Наставиће да искаче воде 6100, а ја сам га погледао и значи да проверим да ли има ажурирања. Моја апликација је ажурирана. Исправите ову грешку. Емисије које су доступне су сјајне и невероватне. Само молим те пусти ме да их гледам.
Звездице су више за садржај него за апликацију. Оригиналне емисије су биле фантастичне и нема проблема са пуштањем емисија. Проблем је ако сте на огласном плану. Поправите проклете огласе. Или не почну, и морате неколико пута да се повучете из емисије, или не играју и емисија не почиње. Ово је у свим апликацијама и ограничено је на ову услугу, тако да су то апликације. Молим вас поправите, стварно је досадно.
Греат Апп. Али, нажалост, у последње време нису ажурирали своју епизоду. Траје скоро месец дана и више епизода није ажурирано.
Киллер Екпиериенце Свиђа ми се. Откриће Звезданих стаза је разлог зашто сам добио ову апликацију. али уживам у свим осталим филмовима и сјајним изборима за стримовање, ово је сигурно чувар.